top of page

Om merkevaren

Noon Aesthetics™

Noon Aesthetics er en ny generasjon hudpleieserie som gir oss mulighet til å ha høye konsentrasjoner av ingredienser, men minimalt med bivirkninger og hudirritasjoner grunnet deres patenterte

Dermshield kompleks.

Noon Aesthetics™

Etablert i 2012 av  den anerkjente kjemikeren Masha Minkin, i samarbeid med Eran Rosman, en ekspert innen teknologisk innovasjon, har Noon Aesthetics™ raskt gjort sitt inntog på det internasjonale hudpleiemarkedet.

 

Noon Aesthetics™ redefinerer vår oppfattelse omkring effektivitet og sikkerhet på grunn av produktenes unike formulering og teknologi. Denne profesjonelle produktserien leverer imponerende resultater på en rekke hudutfordringer som for tidlig aldringstegn, hyperpigmentering, solskader, tap av elastisitet og urenheter, uten de uønskede bivirkninger.  

 

Noon Aesthetics™ bruker ingredienser vi ikke finner i andre hudserier og med eget forskningssenter, produksjon og lager har de full kvalitetssikring på hele prosessen fra idé til ferdig produkt.

DermShield™

DermShield™ patenterte teknologi - Høy konsentrasjon uten irritasjon. Noon Aesthetics™ mener alle fortjener en vakker hud. Derfor har de utviklet sin unike DermShield-teknologi, som gjør de i stand til å produsere noen av de mest ledende og mest effektive hudpleieproduktene i verden.

Deres nyskapende DermShield™-teknologi gjør det mulig for NOON Aesthetics™ å tilby en hudpleieserie med farmasøytisk kvalitet som inneholder aktive ingredienser i banebrytende høye konsentrasjoner, uten de vanlige bivirkningene som irritasjon, svie, rødhet og ubehag. De leverer imponerende resultater for aldrende hud, hyperpigmentering, solskader, tap av elastisitet, urenheter, akne, seboréisk hud og andre hudtilstander.

mediclay.jpg
bottom of page